ORIGINALT SLAGORD

STILL TIL VALG

Høstens studentvalg på NMBU er snart her! Det er nå tiden for å velge mannlige representanter til Universitetsstyret og alle fakultetsstyrene (klikk på linkene for mer info om styrene).

 

Å stille er den perfekte muligheten om du søker nye erfaringer, utfordringer og vil lære mer. Det er ingen krav om tidligere erfaringer eller kunnskaper.

Denne høsten skal det velges:

  • Mannlig representant i Universitetsstyrene + vara

  • Mannlig representant i fakultetsstyrene + vara

Vervene er honorert.

HØRES DET INTERESANT UT Å STILLE TIL VALG?
FRISTEN FOR Å SENDE INN KANDIDATURER ER 21. OKTOBER KLOKKEN 23:59.

Kandidatur sendes inn her

Spørsmål kan sendes til: leder.au@nmbu.no

Les hva Nina og Børge har å si om Universitetsstyret

I Universitetsstyret sitter det en mannlig og en kvinnelig studentrepresentanter. Til høstens Studentvalg skal det velges en mannlig representant, men vi har likevel spurt både Nina Vold Johansen og Børge Høysæter som er nåværende representanter om vervene deres.

Hva skulle du ønske alle visste om Studentdemokratiet ved NMBU?
- Nei, frem til starten av mitt verv som studentrepresentant har jeg sett på Studenttinget som noe tullball, (...) men jeg ble positivt overrasket når jeg var på kickoff'et til Studenttinget. Det var mye flinke folk, og mange spennende meninger om store og små saker. Studentdemokratiet er et viktig verktøy som man ikke burde nøle med å bli en del av, og deres meninger er noe du som potensiell representant ikke burde skyve under bordet, informerer Høysæter.

Hva gjør vervet ditt unikt?

- Som medlem av Universitetsstyret har du det øverste ansvaret for universitetet og det er derfor et givende verv med mye ansvar. Vervet går mye ut på å styre universitetet i den retningen en mener er riktig flere år fram i tid - se på det som at universitetsstyret er NMBUs kompass, forklarer Johansen.

- Jeg synes det er spennende å få et innblikk i hva som skjer litt bak kulissene, og en generell forståelse for hvordan ting henger sammen. Små irritasjonsmomenter vi studenter har i hverdagen kan være forklart av et mer overliggende problem, og å være en av de som er med på å løse dette problemet er noe jeg finner spennende, sier Høysæter.

 

Hvorfor bør en stille? 
. Klarer du å trekke de store linjene og er ansvarsbevisst, er dette noe for deg! Det lønner seg også å ha noe erfaring fra styreverv tidligere, samt noe kjennskap til universitetet fra ulike verv. En student som har "kjent litt på tempen" rundt om på NMBU oppfordres til å søke, avslutter Johansen

Kontor: U121 (Urbygningen)

Olav Sverres Vei 1,

Postboks 1202

1423 Ås
 

Følg oss:

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon