top of page

Pris for semesterets beste underviser til LANDSAMs "Lars Kåre Grimsby"Hvert halvår kåres semesterets beste foreleser ved NMBU. Kåringen skjer utfra studentenes egne nominasjoner. Og det var en tydelig overrasket og glad førsteamanuensis som fikk forelesningen sin avbrutt av et lite tog med studenter og ansatte som gratulerte og overrakk den høythengende prisen.


Vinneren får ikke kun heder og ære, men også en pengepremie utdelt av NMBU. Juryen har fått innsendt mange nominasjoner, og derfor henger tildelingen av denne prisen høyt.


– Lars Kåre Grimsby viser stor interesse og iver for faget sitt, og anses som en frontfigur innenfor sitt fagfelt. Hans store engasjement smitter over på studentene. En gjennomgående faktor er underviserens evne til å se hver enkelt student, i tillegg til å påse at det som gjennomgås er forståelig for alle, lyder studentjuryens begrunnelse, som fortsetter slik:


– Lars Kåre Grimsby oppleves som strukturert, og han sørger for god informasjonsflyt ved å være tilgjengelig for studentene. Underviseren har høy kompetanse innen fagområdet, og formidler dette gjennom et meget godt undervisningsopplegg. Studentene anser undervisningen som relevant, og verdsetter at pensum er i nær relasjon med videre studier og arbeidsliv.


Lars Kåre Grimsby får prisen for semesterets beste underviser våren 2022 for emnet EDS104 “Environmental and Sustainability Science” ved Noragric, Fakultet for landskap og samfunn.


– Undervisning på zoom har innimellom komplisert ting for oss alle, og nå er det godt å endelig være en del av studentenes læringsmiljø igjen heller enn bare å levere informasjon til dem. Og jeg vil sende en stor takk til studieveilederne – uten dem fungerer ikke læringsmiljøet vårt.


Talende nok for semesterets beste underviser gikk den aller største takken – og muligens det beste ordspillet - ut til studentene, til blid humring i forelesningssalen:

– Tusen takk for at dere nominerte meg til denne prisen. Jeg er beæret og veldig overrasket. Og ikke minst motiverer det meg til å legge enda mer – fornybar - energi i undervisningen!
The semester's best teacher represents someone who inspires and teaches his/ her students with some extra work and effort. It is completely based on fellow students’ feedback and votes. Keeping it original, some feedback we got for you were: “His lectures are always interesting and very informative. It is my favorite class; I hate missing one of his lectures. He puts in the most effort to make the course interesting. I can see he is extremely passionate about what he’s teaching which makes learning so much better”, “En god lærer som gjør faget interessant selv på zoom og virker genuint interessert i det han lærer oss som gjør faget morsommere” and more.
56 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Studentallmøter Våren 2023: En Oversikt

Her finner du en oversikt over det som per nå er tilgjengelig av informasjon samt tid og sted for ditt Fakultetsallmøte, med link til Facebook-arrangementet deres, samt relevant kontaktinfo! Nederst p

Nominasjonsskjema for Semesterets Beste Underviser

Vi skal kåre semesterets beste underviser og trenger din hjelp! Har du en underviser som inspirer deg litt ekstra eller som gjør det ekstra arbeidet for at alle studentene skal forstå pensum? Eller en

Comments


bottom of page