top of page

Vinneren er kåret!

Tjenesteinnovasjonsdagen ble en flott markering av idérike medarbeidere ved NMBU som ønsker å bidra til utviklingen av gode tjenester for våre brukere. Vinneren av idékonkurransen, og som NMBU vil prioritere i det videre utviklingsarbeidet, ble arbeidet med å forbedre og digitalisere sensurrutinene. Idéen som vant kom fra flere ansatte i administrasjonen ved LANDSAM; Konstantin Anchin, Monica Vestvik, Jørn K. Brevik og Marzena Siolek.


Miljøet ved LANDSAM har allerede gjort en god del forbedringer på dette området for eget fakultet, og de ser potensialet for å gjøre tjenestene enda bedre ved at NMBU prioriterer ressurser til utviklingsarbeidet, og at det blir en løsning for hele universitetet. Juryen var også begeistret for at idéhaverne hadde fokusert på bærekraft i sin presentasjon, der realiseringen av en mer digital løsning vil føre til mindre bruk av papir, som igjen vil bevare skogen vår.


Og ikke nok med at juryen valgte "papirfrie sensurrutiner" som vinner, de valgte i tillegg "nytt bookingsystem av rom på campus" som en god nummer to som NMBU vil prioritere ressurser til å finne en løsning på. Denne idéen kom fra studentene, gjennom studenttingets arbeidsutvalg, presentert av Helene Sylvarnes.


Se vår presentasjonen!

Nytt-bookingsystem-av-rom-på-campus
.pdf
Last ned PDF • 734KB

34 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Studentallmøter Våren 2023: En Oversikt

Her finner du en oversikt over det som per nå er tilgjengelig av informasjon samt tid og sted for ditt Fakultetsallmøte, med link til Facebook-arrangementet deres, samt relevant kontaktinfo! Nederst p

Nominasjonsskjema for Semesterets Beste Underviser

Vi skal kåre semesterets beste underviser og trenger din hjelp! Har du en underviser som inspirer deg litt ekstra eller som gjør det ekstra arbeidet for at alle studentene skal forstå pensum? Eller en

コメント


bottom of page