top of page
Koronasituasjonen på NMBU
coronavirus-4914028a.jpg

Regjeringen har innført ytterlige tiltak for å begrense spredningen av omikron-varianten av korona. Tiltakene gjelder fra 15. desember 2021.

Nye restriksjoner og innstramminger fra regjeringen gjør at vi har besluttet endringer i eksamensavvikling. Vi må alle bidra til å begrense møter mellom mennesker. NMBU har ikke store nok rom til å holde to meter avstand på eksamen, og flere av dere bor tett og må reise med kollektivtrafikk for å komme til campus. Dette er bakgrunnen for at NMBUs ledelse har besluttet at alle eksamener fra og med i morgen, onsdag 15. desember, gjennomføres som hjemmeeksamen. I et fåtall emner vil eksamen utsettes til januar, slik at emne-ansvarlig får tid til å lage nye eksamensoppgaver tilrettelagt for hjemme-eksamen. Hva som gjelder for det enkelte emne blir formidlet på Canvas-sida til emnet.

 

De nye reglene gjelder for fire uker, det vil si til og med 12. januar. Det gjør at vi har besluttet at januarblokk blir gjennomført digitalt fram til 12. januar. Det vil komme oppdateringer fortløpende hvis situasjonen endrer seg. Unntaket er studenter som er avhengige av å gjennomføre forsøk i laboratorier eller ferdighetstrening. De vil få fysisk undervisning i mindre grupper.

 

Campus er åpen. Det er viktig at alle studenter husker å ta med sitt id-kort, da ytterdørene vil bli låst også på dagtid, slik at du må bruke id-kortet for å komme inn i bygget. Vi håper og ønsker at dere studenter skal få bruke campus også på nyåret – selvsagt med alle smittevernhensyn. Dette vil avhenge av smittesituasjonen og regjeringens retningslinjer.

 

Informasjon om opplegget i det enkelt emne oppdateres i Canvas. Følg med der.

Her kan du finne svar på spørsmål om koronasituasjonen ved NMBU.

Femte designelement 7.png
bottom of page