top of page

Kandidatene til studentvalget

Femte designelement 8_svart.png

Universitetsstyret

Eirik2.jpg
Eirik-Mathias Bjørnø Rummelhoff
NMBU står i spennende og krevende tider, men om vi skal bli Bærekraftsuniversitetet må kvalitet i alt vi gjør stå i fokus. Vi skal være det beste stedet for høyere utdanning, slik at alle fra NMBU har en fjellstødig kompetanse i ryggen mot morgendagens utfordringer!
Vegard.jpg
Vegard Sjaastad Hansen
Jeg heter Vegard og jeg vil jobbe for god studiekvalitet ved å være en aktiv stemme i møtene.
Femte designelement 8_svart.png

Fakultetsstyrene

BIOVIT

Marius.jpg
Marius Rasmussen
Jeg stiller til gjenvalg til fakultetsstyret, med et års erfaring. Biovit står i en vanskelig økonomisk situasjon, det betyr vanskelige beslutninger det neste året. Med min brede erfaring og et allsidig blikk er jeg dedikert til å forsvare våre interesser som studenter i fakultetets beslutninger.
HH.png

HH

image.png
Thomas Blomkvist
Studerer Økonomi, er klassetillitsvalgt og tidligere elevrådsleder. Har flere verv i politikken og styreerfaring. Alle må bli hørt og vi trenger kort avstand fra studenter til fakultetsstyret.
Trym.png
Trym Jarle Sætherbø Vårdal
Med lang erfaring fra tidligere utdanningsløp stiller eg mine kvalifikasjoner tilgjengelig for HH. Stem på meg om du ønsker ein trivelig kvardag!
HH.png
MINA.png

MINA

image.png
Bilal Ahmed
For meg har det alltid vært givende å jobbe for andre, representere et felleskap som jobber for et felles mål er for meg et privilegium.
Elias.jpg
Elias Bye Rossetnes
Mitt navn er Elias og jeg vil jobbe for deg og din trivsel på MINA-fakultetet. Gir du meg din stemme kan jeg love deg flittig arbeid og engasjement i gjengjeld.
MINA.png
REALTEK.png

REALTEK

Håvard.jpg
Håvard Sveen
Et lærerikt år som studentrådsleder har inspirert meg til å fortsette engasjementet i studentdemokratiet. Som studentrepresentant i fakultetsstyret vil jeg jobbe for studentvelferd, samarbeid, inkludering og et sterkt Studentenes Hus.
Nicolai.png
Nicolai Lütken Terland
Heisann, jeg heter Nicolai, og som studentrepresentant i Fakultetsstyret vil jeg kjempe for at studentenes stemme inkluderes i alle saker og avgjørelser som berører oss.
REALTEK.png
KBM.png

KBM

Magnus.jpg
Magnus Schie Larsen
Jeg heter Magnus Schie Larsen og studerer 2. året kjemi og bioteknologi. Jeg ønsker at vi som studenter i større grad skal aktivt kunne bidra i tiltak for å få en bedre studiehverdag både sosialt og faglig.
image.png
Borgar Omdal Sandtrø
Jeg heter Borgar Omdal Sandtrø, er 21 år gammel, studerer tredjeåret på master i matvitenskap og ernæring og håper at jeg får representere studentene ved KBM som representant i fakultetsstyre.
KBM.png

VET

VET.png
image.png
Theodor Morten Sundberg
Hei Jeg heter Theodor Morten Sundberg og er på mitt 5. semester på veterinær. Jeg ønsker å stille som representant for faktultetstyret VET for å gjøre den jevnlige studentens hverdag litt lettere.
image.png
Nicholas Harries
Små endringer på fakultetsnivå har evnen til å gi store innvirkninger på studenthverdagen. Dermed anser jeg det som viktig å involvere studentmassens synspunkt før et valg tas.
Sigurd.PNG
Sigurd Jægersborg Mathisen
Vervet høres spennende ut, og jeg tenker jeg kan bidra med en viktig stemme til fakultetet da det er viktig å få hørt studenter med erfaring fra ny studieplan.
Markus.jpg
Markus Bjørnberg
Jeg er en rolig kar og glad i kake.
VET.png
LANDSAM.png

Landsam

Kasper.jpg
Kasper Lingaas
Jeg vil jobbe for at fakultetets studenter blir sett og hørt. Videre er jeg opptatt av at stadige kostnadskutt ikke skal gå utover undervisningskvaliteten, samt at fakultetet legger opp til studentaktiv læring.
LANDSAM.png
bottom of page